Κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας

Ηταν το 1979-80 όταν ο Βασίλης Σεργιαννίδης με φίλους και συνεργάτες του, επισκέφθηκε την περιοχή του Σταυροχωρίου όπου είχε χωροθετηθεί η νέα Βιομηχανική Περιοχή. Κυριολεκτικά χαμένος μέσα στην άγρια βλάστηση της περιοχής, “ανίχνευε” το έδαφος για να εγκαταστήσει την επιχείρησή του.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 1982-83, σ’ ένα τεράστιο οικόπεδο, στην άκρη της ΒΙΠΕ, ανεγέρθηκε η “PRECONSTRUCTA”. Η εταιρεία προκατασκευών που αργότερα έμελλε να κατασκευάσει πολλές από τις υπόλοιπες βιομηχανικές μονάδες που αποτέλεσαν την πρότυπη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς. Ο Βασίλης Σεργιαννίδης μαζί με τον αείμνηστο Ηλία Παπαδόπουλο (FERROR), ήταν οι “γενάρχες” της βιομηχανικής στροφής του νομού. Μιας στροφής που, μέχρι και σήμερα, είναι ο λόγος της συγκράτησης του εργατικού δυναμικού και του πληθυσμού στο νομό. Από την πρώτη γενιά των επενδυτών, πολλοί μετέτρεψαν τις κρατικές επιδοτήσεις σε καταθέσεις και... ξενοδοχεία. Οχι όμως ο Βασίλης Σεργιαννίδης.

Εκτοτε ξεκίνησε ένας αγώνας δεκαετιών. Ενας δρόμος που τελείωσε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016. Ο Βασίλης Σεργιαννίδης αποχαιρέτησε τα εγκόσμια στα 79 του χρόνια, όρθιος και μάχιμος μέχρι τέλους. Λίγες μέρες πριν το μοιραίο, παρέδωσε την προεδρία της Διοίκησης της ΒΙ.ΠΕ (ΔΙ.ΒΙ.ΠΕΚ) στα χέρια της κ. Ευ. Μυλωνά (ΑΛΟΥΜΥΛ).

Από την πρώτη περίοδο της δράσης του, ο εκλιπών πλέον γενάρχης της Βιομηχανίας στο νομό, φρόντισε να θωρακίσει το μεγάλο εγχείρημα με θεσμούς απαραίτητους για την επιβίωσή του απέναντι στη γραφειοκρατία, την κρατική αγκύλωση, τις λογής “παρεμβάσεις”. Με τους επενδυτές ίδρυσε και τον ΣΕΒΙΠΕΚ.  Οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου έκαναν αίσθηση από τότε, με παρεμβάσεις σε υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και με παρουσία πολλών κυβερνητικών παραγόντων στη ΒΙΠΕ του Κιλκίς. Μέχρι και Πρωθυπουργού (Κ. Σημίτης). Αξέχαστη θα μείνει στους παλαιότερους η επίσκεψη και η σύσκεψη στην τότε Δημοτική Βιβλιοθήκη, παρουσία του υπουργού Βιομηχανίας (κυβέρνηση Μητσοτάκη) Ανδ. Ανδριανόπουλου. Οπου ο υπουργός αντί να υποσχεθεί λύση στα χρόνια τεράστια προβλήματα των επενδυτών, ούτε λίγο, ούτε πολύ, τους είπε ότι “όποιος δεν αντέχει να κλείσει”.

Τέτοιου είδους ήταν η αντιμετώπιση της ΒΙ.ΠΕ για χρόνια. Μακρυά από το “κράτος των Αθηνών” τα πράγματα και οι δουλειές ήταν δύσκολες. Ο Βασ. Σεργιαννίδης και οι άλλοι επενδυτές το πάλευαν μέσα από τα θεσμοθετημένα τους όργανα. Το 1997, σταθμός στη λειτουργία της ΒΙΠΕ υπήρξε η ίδρυση, πάλι με πρωτοβουλία του Βασ. Σεργιαννίδη, της Διοίκησης της ΒΙ.ΠΕ (ΔΙ.ΒΙ.ΠΕΚ) ώστε αυτή να λειτουργεί αυτόνομα. Στα εγκαίνια του προκάτ οικίσκου, παρέστη η τότε υπουργός Βιομηχανίας Βάσω Παπανδρέου.

Ο Βασ. Σεργιαννίδης, άνθρωπος των Θεσμών, ασχολήθηκε ενεργά με τα Επιμελητηριακά θέματα του νομού. Την πρώτη φορά της ενασχόλησής του ήταν στην μειοψηφία, για να εκλεγεί στη συνέχεια πρόεδρος για μια θητεία. Επί προεδρίας Π. Τονικίδη η αίθουσα στο νέο κτίριο του Επιμελητηρίου ονομάσθηκε “Αίθουσα Βασ. Σεργιαννίδης”.

Από την “PRECONSTRUCTA”, εκτός των εκατοντάδων εργατοτεχνιτών, πέρασε και μεγάλος αριθμός επιστημόνων του κλάδου της κατασκευής (πολ. μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι κ.ά). Ανθρωποι που, στην Εταιρία, απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία, χρήσιμη για την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η παρουσία του Βασ. Σεργιαννίδη δεν περιορίσθηκε στο απαιτητικό πλαίσιο της επιχειρηματικής του δράσης. Στην άλλη μεγάλη αγάπη του, τον Αθλητισμό, ο επιχειρηματίας ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήμα. Εκτός από την ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ, ο εκλιπών στάθηκε αρωγός στον Κιλκισιακό, τον ΓΑΣΚ, μέχρι και την τοπική “Προοδευτική” του Σταυροχωρίου. Παράλληλα οι δωρεές του στον κλάδο της Υγείας, της Πρόνοιας και του Πολιτισμού, υπήρξαν αποφασιστικές.

Η εξόδιος ακολουθία του Βασ. Σεργιαννίδη τελέσθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό Κιλκίς. Η ταφή του στο κοιμητήριο Σταυροχωρίου.

 

  

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του επίλεκτου μέλους του και τ. Προέδρου

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π. ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ και αφού άκουσε τον Πρόεδρο κ. Παύλο Τονικίδη ο οποίος εξήρε την εμβληματική μορφή του μεταστάντος

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

  • Να παραστούν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία του μεταστάντος.
  • Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Επιμελητήριο Κιλκίς.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεταστάντος στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.
  • Να κατατεθεί ποσό αντί στεφάνου στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο.

Κιλκίς 5/7/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Επιμελητηρίου Κιλκίς

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 έκλεισε τυπικά ένα κεφάλαιο της ιστορίας του τόπου μας. Μόνο τυπικά όμως αφού ο Βασίλης Σεργιαννίδης δεν θα σβήσει από τη μνήμη και την καρδιά μας.

Η επιχειρηματική του παρουσία στο νομό άλλαξε άρδην τα μέχρι τότε δεδομένα. Και για δεκαετίες η επιχειρηματική του δράση καταξίωσε την έννοια του Επιχειρείν στην τοπική κοινωνία, αλλά και Πανελλήνια.

Παράλληλη με την λαμπρή του επιχειρηματική δράση  ήταν και η παρουσία του  στα κοινά σε όλο τους το φάσμα. Μία δράση που τον έκανε ακόμη πιο προσιτό ακόμη πιο αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

Ελαφρύ το χώμα

Αιωνία του η μνήμη

Γιώργος Π. Γεωργαντάς

Βουλευτής

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ Α. ΒΕΡΓΙΔΗ

Το άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Σεργιαννίδη προκάλεσε θλίψη και παράλληλα ένα αίσθημα αγωνίας σε όλους τους πολίτες του νομού.

Θλίψη γιατί το Κιλκίς έχασε έναν δικό του άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που αγάπησε τον τόπο μας, αλλά και αγαπήθηκε απ’ αυτόν. Αγωνία γιατί σε τέτοιες εποχές πραγματικής μάχης για τη χώρα, η παρουσία ανθρώπων σαν τον Βασίλη Σεργιαννίδη, θα ήταν πολύτιμη. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, χρειάζονται άνθρωποι με όραμα, με σχέδιο, με τόλμη. Στοιχεία που έκαναν τον Βασίλη Σεργιαννίδη ξεχωριστό και σπουδαίο. Από τέτοιους ανθρώπους μπορεί να εμπνευστεί η κοινωνία μας και, ιδιαίτερα, η νέα γενιά, προκειμένου να οπλισθεί με κουράγιο κι αισιοδοξία, ώστε να μπει και πάλι σε δρόμους δημιουργίας, οδηγώντας τη χώρα σε ασφαλή νερά.

Παράλληλα, βέβαια ο Βασίλης Σεργιαννίδης αποτελούσε και παράδειγμα μετοχής και προσφοράς σε όλο το φάσμα των κοινωνικών πραγμάτων. Φορείς διαφορετικών δράσεων, αλλά και μεμονωμένα άτομα, έχουν απολαύσει το έντονο ενδιαφέρον και την αρωγή του, πολλές φορές χωρίς καν αυτή να ζητηθεί.

Τον ευχαριστούμε και θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Ανδρέας Βεργίδης

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Παύλος Θωμαΐδης

Μιχαλία Καραμισάκη

Κώστας Γιαννόπουλος

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά με θλίψη το Βασίλη Σεργιαννίδη, τον Πατριάρχη της Κιλκισιακής βιομηχανίας ο οποίος σηματοδότησε με τη δυναμική του παρουσία την αναπτυξιακή πορεία του νομού Κιλκίς. Ο εκλιπών υπήρξε ένας ακούραστος και μαχητικός πρωτεργάτης για την ίδρυση της Βιομηχανικής Περιοχής στο Σταυροχώρι, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που συνέδεσε το όνομά του με το Κιλκίς, την επενδυτική δραστηριότητα και την κοινωνική προσφορά σε κοινωφελείς σκοπούς. Υπηρέτησε το

β' γενή τομέα ανάπτυξης μέσα από σημαντικές θέσεις ευθύνης ως Πρόεδρος της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς, του Επιμελητηρίου Κιλκίς  της Διαχειριζόμενης Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς με πρόταγμα την ωφέλεια του νομού. Το κενό που αφήνει η αδόκητη απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Βασίλης Σεργιαννίδης όμως θα μείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας γνήσιος ευπατρίδης, ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα που ταύτισε τη ζωή του με τη ΒΙ.ΠΕ και το Κιλκίς.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Δημήτρης Σισμανίδης

Δήμαρχος Κιλκίς

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Η εκδημία του Βασίλη Σεργιαννίδη στερεί από τον τόπο μας αλλά και από τη χώρα έναν άνθρωπο της δράσης, της καινοτομίας, της τόλμης, της ακατάπαυστης δουλειάς και της προσφοράς.  Παράλληλα στερεί από όλους μας μια διαρκή παρουσία στα καθ’ ημάς κοινά πράγματα. Τα στοιχεία αυτά που κατ’ εξοχήν χαρακτήριζαν τον Βασίλη Σεργιαννίδη, είναι αυτά που ο τόπος, η χώρα και η κοινωνία έχουν σήμερα περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Ο εκλιπών είχε «πολιτογραφηθεί» στη συνείδηση των συμπολιτών μας ως Κιλκισιώτης Πολίτης. Τόσο λόγω της πολύχρονης και πολυσχιδούς επιχειρηματικής του δράσης και των θέσεων εργασίας που είχε δημιουργήσει, αλλά κυρίως λόγω της αδιάλειπτης επαφής του με την κοινωνία, τους φορείς και τους πολίτες σε όλο το νομό.

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης αγάπησε τον τόπο μας και το απέδειξε έμπρακτα. Και ο τόπος μας όμως τον αγάπησε με αποτέλεσμα το «ισοζύγιο» να είναι δίκαιο. Αυτός ο τόπος και εμείς οι άνθρωποί του, θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Ελαφρύ το χώμα.

Ο Δήμος Παιονίας αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντα, θα ενισχύσει οικονομικά το Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας για αγορά φαρμακευτικού και αναλώσιμου υλικού.

Ο Δήμαρχος Παιονίας

Χρήστος Π. Γκουντενούδης

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΔΙΒΙΠΕΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Διαχείρισης Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς Α.Ε» εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του μέλους του Βασίλειου Σεργιαννίδη, επί χρόνια Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο Βασίλειος Σεργιαννίδης εμπνευστής της αυτοδιαχείρισης της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς από τους εγκατεστημένους επιχειρηματίες, υπήρξε ο στυλοβάτης για την ίδρυση και λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς. Προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον νομό αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και έντονο κοινωνικό έργο και η απώλεια του είναι δυσαναπλήρωτη.

Ο επιχειρηματικός κόσμος και το Κιλκίς είναι πιο φτωχό μετά τον θάνατο του Βασίλειου Σεργιαννίδη και εναπόκειται σ’ όλους μας να συνεχίσουμε το έργο προσφοράς και δημιουργίας του εκλιπόντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΝΟΔΕ

Για την απώλεια του ΙΔΡΥΤΗ της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ – Προέδρου της εταιρείας ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ AEBTE εκφράζουμε ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Ο εκλιπών με την τεράστια προσφορά του στην ελληνική και δη την τοπική μας κοινωνία αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους νεότερους.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ ΚΙΛΚΙΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ Σ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

Για τον θάνατο του Προέδρου της εταιρείας ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου.

Η πολυσχιδής προσωπικότητα του ανδρός και η τεράστια προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο γεμίζει με βαθύτατη θλίψη όλο το νομό μας.

Αιωνία η μνήμη.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ “ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 για να εκφράσει και δημόσια τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Σεργιαννίδη, ενός ανθρώπου που ίδρυσε τη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς με τις γνωστές σε όλους ευεργετικές συνέπειες για το Νομό μας, ενός ανθρώπου που προσέφερε τα μέγιστα στα Κιλκισιώτικα αθλητικά δρώμενα στηρίζοντας διοικητικά και οικονομικά επί πολλά χρόνια την ομάδα του Κιλκισιακού αλλά και το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα και αποφάσισε να παραστούν  ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία του μεταστάντος.

Για το Σύλλογο

Ο Πρόεδρος

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για το θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη. Ενός ανθρώπου που έμελλε να μείνει στη μνήμη μας όχι μόνο ως αυτού που συνέβαλε καίρια στην ανάπτυξη της ΒΙ.ΠΕ και του Επιμελητηρίου της πόλης, αλλά περισσότερο  για το  πολυδιάστατο κοινωνικό του έργο σε ένα πλήθος κοινωφελών σκοπών. Άξια αναφοράς είναι η συνεχόμενη προσφορά του στο Νοσοκομείο και η ίδρυση Ιατρείου και παιδικού σταθμού στη βιομηχανική ζώνη.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

Σήμερα Τρίτη 5-7-2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ ΚΙΛΚΙΣ, συνεδρίασε έκτακτα  μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του  επίλεκτου μέλους της κοινωνίας του Κιλκίς και τ. Προέδρου του επιμελητηρίου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π. ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ  και αποφάσισε

  1. Να εκφράσει δημόσια τα συλλυπητήρια στους οικείους του
  2. Να παραστεί στην εξόδια ακολουθία αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ.
  3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου στη μνήμη του το ποσό 100 ευρώ σε λογαριασμό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς .
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΝΙΚΟΥ ΤΑΤΙΔΗ

«Σήμερα συνοδεύσαμε στην τελευταία κατοικία τον Άξιο συμπολίτη μας Σεργιαννίδη Βασίλη.  Άξιος επιχειρηματίας, Άξιος άνθρωπος. Εξέφρασε όλη την ανθρωπιά του μέσα από την επιχείρηση του και μέσα από την καρδιά του.  Έδωσε όλη την ζωή του στην επιχείρησή του και μεγάλο μέρος από τα κέρδη του το έδωσε στην κοινωνία κάνοντας προσφορά προς τους πάντες, σε όποιον του ζήτησε βοήθεια, σε ιδρύματα, στην πόλη του Κιλκίς, στην εκκλησία και όπου μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νούς. Κανείς δεν μπορεί να απορυθμίσει τις προσφορές του γιατί δεν τις δημοσίευε, τις έκανε γιατί έτσι πίστευε.

Τα κέρδη του, λες  και ήταν ανταποδοτικά, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση βέβαια. Αυτός Ο  άνθρωπος μας έφυγε. Πολλοί τον ονόμασαν Ευεργέτη, άλλοι Πατριάρχη, άλλοι Φιλάνθρωπο. Τον πραγματικό «τίτλο» θα τον δώσει η ίδια η κοινωνία πολύ σύντομα.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ»

ΤΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝ.ΕΛ

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Για την απώλεια του ΙΔΡΥΤΗ της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ – Προέδρου της εταιρείας ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ AEBTE και πρώην Πρόεδρο Επιμελητηρίου Κιλκίς,  εκφράζουμε ως Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Ο εκλιπών με την τεράστια προσφορά του στην ελληνική και δη στην τοπική μας κοινωνία άφησε ανεξίτηλη την «σφραγίδα» του ως ενός εκ των πλέον σημαντικών παραγόντων του νομού, με μια πολύπλευρη και πολυδιάστατη συνολική προσφορά  και αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους νεότερους.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του."

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος

Γιαβασίδης Σταύρος

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ

Το Δ.Σ. της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως στις 5 Ιουλίου 2016 και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημόσια τη λύπη του για το θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη, που υπήρξε ευεργέτης του φορέα μας και να ακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία αυτού.

Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό ενός ευεργέτη του τόπου μας κ. Βασίλη Σεργιαννίδη.

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree