Ανακοίνωση υποψηφίων «ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ»

Στην παρουσίαση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, αποτελούμενου από ενεργούς συμπολίτες μας, όπως είναι μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ηλιάδης, η Βασιλική Σαπλατέρα και η Μαίρη Τζεβελέκη, προχωρά η δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Γιώργος Ηλιάδης

Υπ. Σύμβουλος στη Δ.Ε. Κιλκίς

«Κατοικώ στο Κιλκίς και είμαι έγγαμος με 2 παιδιά. Εργάζομαι στο Επιμελητήριο Κιλκίς, στη θέση του Διευθυντή. Είμαι μέλος στα Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Κιλκίς, του Συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, καθώς και επί σειρά ετών του Α.Σ. & ΠΑΕ «Κιλκισιακός», ενώ συμμετέχω και σε Εκκλησιαστικές Επιτροπές.

Υπήρξα π. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς και π. Πρόεδρος και Μέλος Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων – Γυμνασίων & Λυκείων.

Σήμερα συστρατεύομαι μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, γύρω από μία ιδέα, με δημιουργική αισιοδοξία, εμπειρία και με σκοπό, «να τα κάνουμε αλλιώς, να τα κάνουμε πρωτότυπα, να τα κάνουμε καλύτερα».

Δίνω το παρών με ένα όραμα: «Να αγγίξουμε τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου, γιατί ο Δήμος Κιλκίς είναι ο δικός μας Τόπος, είναι ο Τόπος της Ζωής μας».

Η δυναμική μιας πόλης και ενός Δήμου, είναι η δυναμική των ανθρώπων που την αποτελούν. Είναι όμως και οι πολιτικοί εκφραστές της, αυτοί που διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των δημοτών, γίνονται δύναμη στην υπηρεσία του».

Βασιλική Σαπλατέρα

Υπ. Σύμβουλος στη Δ.Ε. Κιλκίς

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1982. Κατάγομαι από το Νέο Γυναικόκαστρο και διαμένω στην πόλη του Κιλκίς. Είμαι παντρεμένη με το Νεκτάριο Νάνο τοπογράφο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κιλκίς και μαζί έχουμε αποκτήσει ένα παιδί.

Διατηρώ επιχείρηση διαχείρισης οικοδομών, αλλά και κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Είμαι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς, καθώς επίσης και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Οραματίζομαι έναν σύγχρονο και «έξυπνο» Δήμο Κιλκίς που θα πιστεύει και θα στηρίζεται στις δυνάμεις και στους ανθρώπους του. Έναν καθόλα ανανεωμένο Δήμο από τον οποίο τα παιδιά μας δεν θα νιώθουν την ανάγκη να φύγουν μακριά.

Υπόσχομαι η όλη παρουσία και οι πράξεις μου να βάλουν ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο Κιλκίς».

Μαίρη Τζεβελέκη

Υπ. Σύμβουλος στη Δ.Ε. Κιλκίς

«Κατάγομαι από το Κιλκίς όπου και κατοικώ. Είμαι η μαμά του Κωνσταντίνου που είναι 3,5 ετών. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος με ειδίκευση στον Βιοσυντονισμό. Συμμετέχω στην Εθελοντική ομάδα του Νηρέα, κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Οραματίζομαι ένα Δήμο Κιλκίς δίκαιο προς όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις, με στόχους υλοποιήσιμους, ώστε να έχουμε μια όμορφη καθημερινότητα. Ένα Δήμο που θα εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες και δεν θα μένει αγκιστρωμένος σε μικροπολιτικές τακτικές.

Σκέφτομαι και θέλω μια διαφορετική αυτοδιοίκηση, μια αυτοδιοίκηση από ενεργούς ανθρώπους.

Συμμετέχω γιατί νοιάζομαι για τον τόπο μου και έχω όνειρα για το μέλλον».