Ανακοίνωση υποψηφίων Παύλου Τονικίδη

Με τον «Δήμο ΑΞΙΩΝ» του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη συντάσσονται και οι Κυριακή Ανδριανάκη, Παναγιώτης Καλτσίδης και Νίκος Τατίδης. Τρεις ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, με κοινό γνώρισμά τους την «ανήσυχη» σκέψη και τη διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Κυριακή Ανδριανάκη

Ονομάζομαι Κυριακή Ανδριανάκη του Κων/νου. Κατάγομαι από την Νέα Σάντα Κιλκίς και τα Χανιά Κρήτης. Είμαι μητέρα δυο φοιτητών. Είμαι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης-Τμήμα Νομικής. Μένω και εργάζομαι στο νόμο Κιλκίς ως μαχόμενη δικηγόρος από το 1991. Διετέλεσα επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κιλκίς, αλλά και νομικός σύμβουλος αυτού.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά επί σειρά ετών πραγματώνεται μέσα από τη συμμετοχή σε πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους στο Κιλκίς, αλλά και τον εθελοντισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφια σύμβουλος καθώς στο παρελθόν συμμετείχα και σε νομαρχιακές και σε δημοτικές εκλογές.
Η σημερινή μου απόφαση να είμαι ξανά υποψήφια προήλθε από το γεγονός ότι οραματίζομαι έναν Δήμο, ο οποίος θα αναπτύσσεται συνεχώς σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, έναν δήμο που θα αγκαλιάζει και θα είναι δίπλα σε όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες κάθε ηλικίας και κυρίως των νέων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να γίνουν όλοι οι στόχοι μας πραγματικότητα, και τέλος έναν δήμο που θα βασίζεται και θα στηρίζεται στην αλήθεια, την αλληλεγγύη, τη δράση και κυρίως στις πράξεις και όχι τα λόγια. Ένα Δήμο ΑΞΙΩΝ.

Παναγιώτης Καλτσίδης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Καλτσίδης και κατάγομαι από το Μαυρονέρι, όπου και κατοικώ. Είμαι έγγαμος με 2 παιδιά.

Διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Θερμοϋδραυλικών ν. Κιλκίς για 16 χρόνια, ενώ υπήρξα και μέλος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ). Ήμουν ιδρυτικό μέλος, αλλά και Πρόεδρος επί σειρά ετών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου.

Η ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2002. Έκτοτε είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος (στον καποδιστριακό Δήμο Πικρολίμνης έως το 2010-τη διετία 2006-08 διετέλεσα και Αντιδήμαρχος- και στον καλλικρατικό Δήμο Κιλκίς από το 2011 έως σήμερα).

Και ο «Κλεισθένης» θα με βρει να εργάζομαι σκληρά και με επιμονή προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα σοβαρά και χρόνια ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μου.

Αυτό που οραματίζομαι μέσα από την προσωπική, αλλά και συλλογική δουλειά της παράταξής μας, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και πρωτίστως η αντιστροφή του απαξιωτικού τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση και κατ’ επέκταση το Δήμο μας.

Νίκος Τατίδης

Ονομάζομαι Νίκος Τατίδης του Σάββα και κατάγομαι από το Μυλοχώρι της Δ. Ε. Κρουσσών. Είμαι παντρεμένος από το 1980 με την Δέσποινα Κουρουγιαννίδου. Έχω δύο ενήλικα παιδιά και δύο εγγόνια. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στη λειτουργία των τοπικών συλλόγων, που συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση της συνοχής της κοινωνίας μας μέσα από την εθελοντική, κοινωνική και πολιτιστική τους δράση, προσπαθώ να βρίσκομαι με κάθε ευκαιρία δίπλα τους και να στηρίζω με τις όποιες δυνάμεις μου το πολύπλευρο έργο τους.

Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και με πλήρη γνώση της επικαιρότητας, θα με δείτε να αρθρογραφώ συχνά στον τοπικό τύπο, σχολιάζοντας τα τοπικά δρώμενα, αλλά πάντα με προτάσεις και λύσεις.

Οραματίζομαι ένα Δήμο Αξιών, με Άξιους πολίτες, που θα δίνει Αξίες στην καθημερινότητά τους, ένα Δήμο Πρότυπο μέσα στην χώρα.

Υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για το Δήμο Κιλκίς, όπως έχω πράξει μέχρι σήμερα. Με την βοήθεια των πολιτών, δίνοντας μου ενεργή θέση μέσα στην Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς είμαι έτοιμος να προσφέρω πολλά περισσότερα χωρίς «ΘΑ» και άλλες υποσχέσεις. Τα προβλήματα του Δήμου και οι ανάγκες των Δημοτών είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Ποτέ όμως δεν ασχολήθηκε κανείς πραγματικά. Ήρθε η ώρα να δείξουμε σε όλους, ότι ο Δήμος Κιλκίς θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους αγωνία και ανάγκη.