Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για τις Εκλογές

14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κιλκίς ανακοινώνει ότι οι Εκλογές για την ανάδειξη είκοσι ενός (21) συνολικά, αιρετών μελών με κατανομή εδρών: Τμήμα Εμπορικό 6, Τμήμα Υπηρεσιών 7, Τμήμα Μεταποίησης 8, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, θα διεξαχθούν στις:

• 2 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, ώρα έναρξης Εκλογών την 10η πρωινή και λήξη την 7η απογευματινή, στο Κέντρο Πολιτισμού στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας.
  • 3 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή, ώρα έναρξης Εκλογών την 10η πρωινή και λήξη την 7η απογευματινή, στο κατάστημα του Επιμελητηρίου στο Κιλκίς.
  • 4 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης Εκλογών την 9η πρωινή και λήξη την 6η απογευματινή, στο κατάστημα του Επιμελητηρίου στο Κιλκίς.

Έχει αναρτηθεί κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών που καταχωρήθηκαν στα μητρώα μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου 2016 στον πίνακα ανακοινώσεων του Επιμελητηρίου για ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να ενημερώνονται για το Τμήμα κατάταξής τους και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η προθεσμία εξόφλησης των οικονομικών υποχρεώσεων (έως και το προηγούμενο από τις εκλογές έτος) λήγει στις 23.10.2017.

Κιλκίς 12.09.2017

Η Εκλογική Επιτροπή