ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το παιδικό θεατρικό έργο “Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος” του Charles Perrault, θα παρουσιάσει το Μικρό Θέατρο Λάρισας το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 17.15 και 19.15, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητρόπολης Κιλκίς.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Τιμές εισητηρίων: Προπώληση 7 ευρώ, ταμείο 9 ευρώ

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς γιορτάζει τα 25 χρόνια του. 25 χρόνια ζωής με πολύπλευρο και σημαντικό έργο στους τομείς του πολιτισμού, της παράδοσης και της λαογραφίας, συμπληρώνει φέτος το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.

Ήταν 19 Μαρτίου του 1993, όταν ξεκίνησε τα πρώτα του μικρά, αλλά θαρραλέα βήματα. Από τότε και χρόνο με το χρόνο, στηριζόμενο πάντα στην εθελοντική προσφορά των μελών του, μέσα από τη δραστηριότητα και λειτουργία του έχει κατορθώσει να θεμελιώσει μια στέρεη σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με το κοινό του Κιλκίς και να καταστεί στη συνείδησή του ως πολιτιστικό σύμβολο του τόπου.

Από τα χορευτικά του Τμήματα (παιδιών, εφήβων και ενηλίκων) έχουν περάσει χιλιάδες χορευτές από όλο το ν. Κιλκίς. Με το φιλανθρωπικό έργο του έχει στηρίξει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενώ με τη συμμετοχή και τις διακρίσεις του σε Φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας, έχει συμβάλλει στην προβολή και εξωστρέφεια του νομού μας. Έχει διοργανώσει ιστορικές ομιλίες-διαλέξεις με τη συνεργασία επιστημόνων και προσωπικοτήτων των τεχνών και των γραμμάτων, καθώς επίσης και κορυφαίες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που ξεχώρισαν για την υψηλή ποιότητα και αξία τους.

Κορυφαία στιγμή στην πορεία του, υπήρξε το 2006 η βράβευσή του από την Ακαδημία Αθηνών, με το βραβείο «εις μνήμην Κωνσταντίνου Γ. Σκούρα», για την εικοσαετή πλούσια πολιτιστική δραστηριότητά του και την καταξίωσή του στην τοπική κοινωνία.

Φέτος, στις 19 Μαρτίου συμπληρώνει 25 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς. Στο πλαίσιο λοιπόν της χρονιάς ορόσημο που διανύουμε, το Δ.Σ. με σκοπό να κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό τον εορτασμό, αποφάσισε τη διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018, ξεκινώντας από το μήνα γενεθλίων του.

Έτσι, το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το μήνα Μάρτιο έχει διαμορφωθεί ως εξής: 

-Το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 7.30μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων του Συλλόγου, παλιοί και νέοι χορευτές θα ξανανταμώσουν για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια του Λ.Ε.Κ., να συζητήσουν για το χθες, το σήμερα, αλλά και το αύριο του Λυκειακού θεσμού, να πιαστούν χέρι χέρι όλοι μαζί και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ με ζωντανή μουσική και γλυκές θύμησες.

-Το Σάββατο 17 Μαρτίου, το πρωί, μικροί χορευτές από το Παιδικό Τμήμα θα επισκεφθούν σπίτια της πόλης και θα αναβιώσουν το πανάρχαιο έθιμο της Χελιδόνας, τραγουδώντας τα χελιδονίσματα, τα μελωδικά ανοιξιάτικα κάλαντα για τον ερχομό της άνοιξης. Παράλληλα, παιδιά του Λ.Ε.Κ. θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπου θα μοιράζουν μπαλόνια.

-Την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας και παραδοσιακών φορεσιών του Λ.Ε.Κ. στον χώρο του. Μέσα από το ιστορικό αρχειακό φωτογραφικό υλικό που θα εκτεθεί, οι επισκέπτες θα πάρουν μια γεύση από την δράση και το πλούσιο έργο που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ θα θαυμάσουν και μεγάλο μέρος των φορεσιών που διαθέτει η Ιματιοθήκη του, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

-Το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 7μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση των 25 χρόνων με τίτλο «Της άνοιξης τα αηδόνια…» και με τη συμμετοχή των Λυκείων Ελληνίδων Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Βόλου και Δράμας. Στην κορυφαία αυτή μουσικοχορευτική αφηγηματική παράσταση θα παρουσιαστούν χοροί, τραγούδια και έθιμα της άνοιξης και του Πάσχα.

Νωρίτερα, όλα τα Λύκεια θα συμμετάσχουν σε πατινάδα στο κέντρο της πόλης.

-Το Σάββατο 31 Μαρτίου, το πρωί, μικρές Λαζαρίνες ντυμένες με τις παραδοσιακές φορεσιές τους και κρατώντας καλάθια, στολισμένα με λογής-λογής ανοιξιάτικα λουλούδια, θα ψάλλουν τα κάλαντα του Λαζάρου στην αγορά του Κιλκίς και θα ανταλλάξουν ευχές με όλο τον κόσμο για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Όλες αυτές τις εκδηλώσεις, καθώς και εκείνες που θα ακολουθήσουν, το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς τις αφιερώνει στο πιο πολύτιμο κομμάτι του, στα μέλη και στους φίλους που έχει αποκτήσει στα 25 χρόνια ζωής του, καθώς και στην τοπική κοινωνία και στον κόσμο, που στέκεται πάντα συμπαραστάτης και ένθερμος υποστηρικτής του.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΤΕΧΝΗ καλεί μικρούς και μεγάλους στην προϋπάντηση της άνοιξης! Γιατί οι αμυγδαλιές άνθισαν, η μέρα μεγάλωσε και τα χελιδόνια ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής !!!!!

Πώς θα μπορούσαμε να μην τα καλωσορίσουμε, να μην ανοίξουμε ζεστές αγκαλιές, να μην τους δώσουμε το πιο γλυκό χαμόγελό μας;;;

Ελάτε λοιπόν την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην Τέχνη για να παρακολουθήσετε από την Ομάδα “Άρες Μάρες” την παράσταση Χελιδονοφωλιές”.

 Ελάτε να μάθετε πώς η Φρόσω, μια μουρτζούφλω, παράξενη νοικοκυρά, που τα θέλει όλα σε τάξη, μπορεί κάποια στιγμή να δει τη ζωή αλλιώς...

Θα μου πείτε, πώς γίνεται αυτόοο; Πάντα υπάρχει τρόπος, αρκεί κανείς να έχει μάτια και καρδιά ανοιχτά.

Ένα μικρό κορίτσι και μια παρέα χελιδονιών αρκούν για να αλλάξουν τα σχέδια.

Μια διαδραστική παράσταση με κούκλες και αφήγηση, ζωντανή μουσική και τραγούδι. Μέσα από τις περιπέτειες χελιδονιών και ανθρώπων θα μιλήσουμε για τις εποχές του χρόνου, τη φιλία, την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα...

Γελάμε, κλαίμε, γκρινιάζουμε και ξανά γελάμε. Οι εποχές αλλάζουν και οι αλλαγές φέρνουν  ανατροπές,αλλά... Όλα είναι μια περιπέτεια που κάνει τους ήρωες καλύτερους.

 Ίσως κι εμάς!

 

Συντελεστές έργου:

Κείμενα, Μουσική, Κατασκευή κούκλας: Μαργαρίτα Λιτητάρη

Κατασκευή και ένδυση κούκλας, κοστούμια: Δήμητρα Λιτητάρη

Σκηνικά: Trebanal Creative

Παίζουν – ερμηνεύουν: Μαργαρίτα Λιτητάρη (εμψύχωση κούκλας, κιθάρα, λαούτο, τραγούδι) και Ναταλία Λαμπαδάκη (εμψύχωση κούκλας, αφηγήσεις, πολίτικη λύρα, κρουστά, τραγούδι)

Στην παράσταση ακούγεται το τραγούδι «Σαν χελιδόνι» με την άδεια του δημιουργού του, Σωκράτη Σινόπουλου.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 45 λεπτά

 

Οι «'Αρες Μάρες"» είναι μια νέα ομάδα κουκλοθεάτρου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από τη Μαργαρίτα και τη Δήμητρα Λιτητάρη, το καλοκαίρι του 2017 στον Άσπρο Κιλκίς, εκεί όπου η ομάδα κατασκευάζει τις κούκλες και τα κοστούμια της. Οι παραστάσεις εκτός από κουκλοθέατρο, περιλαμβάνουν μουσικά μέρη, τραγούδια και αφηγήσεις. Οι θεματικές που επιλέγει επιχειρούν να προσεγγίσουν ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, που

φτάνουν στους μικρούς θεατές μέσα από απλές, κωμικές ιστορίες.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Επειδή όμως στην Τέχνη, πάντα θέλουμε να σας προσφέρουμε κάτι παραπάνω, ετοιμάζουμε και δωράκι για τους φίλους που θα μας επισκεφθούν αλλά και έκπληξη από το Μπουκέτο-μπαλόνια της Αμαλίας Διαλλινά!

Σας περιμένουμε!»

"ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ"

«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ» | ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

Παιδική Θεατρική παράσταση βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» από την Θεατρική Ομάδα Εξαιρέσεις.

Κυριακή 04  Μαρτίου  2018 | Ώρα 12:00 |ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Σκηνοθεσία: Νικόλας Λαμπάκης

Σκηνικά-Κουστούμια: Γαβριήλ Αθανασιάδης

Οργάνωση παραγωγής: Αντωνία Μπουγέλη

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Βασίλης Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Κούτρης, Νεκταρία Τσοπανέλη, Μαρία Μαντζανά, Παναγιώτης Σιδεράς, Μάγδα Βουκελάτου, Αγγέλα Παπάζογλου, Λευτέρης Τραχανίδης, Καλυψώ Μπαλκατζοπούλου, Παναγιώτης Μέγγουλης

Λίγα λόγια για το έργο:

 

Ο Τουρτούρι, ένας χιονάνθρωπος, υπόσχεται στο κορίτσι που τον έφτιαξε να μη λιώσει ποτέ. Γι’αυτό, ξεκινά ένα μεγάλο κι επικίνδυνο ταξίδι για το Βόρειο Πόλο. Θα περάσει από τη χώρα των ψωνιστών ανθρώπων που δίνουν αξία μόνο στο χρήμα και την κατανάλωση. Θα παγιδευτεί στην χώρα των λασπανθρώπων που εχθρεύονται την καλοσύνη και την ομορφιά της ζωής. Θα περιπλανηθεί στην πολιτεία των ανθρώπων με τα κίτρινα καπέλα που με τους παράλογους νόμους της καταπιέζει και περιορίζει την ελευθερία των πολιτών της… Για να γλιτώσει από τον Καπελονόμο της Κιτρινοχώρας θα κρυφτεί μέσα σε ένα ψυγείο, ειδική παραγγελία του αυτοκράτορα της Παταρογονίας για να κλείνει μέσα σ’αυτό τους πιγκουίνους της προσωπικής του ακολουθίας όταν κάνουν αταξίες. Θα καταφέρει να φτάσει στο Βόρειο Πόλο και , άραγε, υπάρχει ο «Βόρειος Πόλος»; Θα τηρήσει την υπόσχεσή του να ζήσει για πάντα και να μη λιώσει ποτέ; Το «ποτέ» είναι πιο μεγάλο από το «πάντα» ή πιο μικρό;

Στις 10 Μαρτίου στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 18.30 ανοίγουν οι πόρτες του 1ου Ανταμώματος Παραδοσιακών Χορωδιών που διοργανώνει η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στο αντάμωμα θα συμμετέχουν χορωδίες από την περιοχή μας αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα με τραγούδια παραδοσιακού χαρακτήρα, όπως τα παραδοσιακά του Πόντου, της Μικράς Ασίας, της Θεσσαλίας, κα.

Αρχικός σκοπός του ανταμώματος είναι η συμβολή στην ανάδειξη και διατήρηση της παράδοσης γενικότερα και του παραδοσιακού μας τραγουδιού, ειδικότερα. Επίσης το αντάμωμα στοχεύει στην συνάντηση χορωδιακών ομάδων από όλη την Ελλάδα με κοινά πολιτιστικά ενδιαφέροντα, όπως η παράδοση και το παραδοσιακό τραγούδι. Επιπλέον, θέλει να συμβάλλει στην εξωστρέφεια του συλλόγου και συνολικά της τοπικής κοινωνίας, στην τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσω του πολιτιστικού τουρισμού καθώς και στη συνεργασία μεταξύ φορέων του τόπου μας.   Ελπίζει δε μέσω της συνέχειας του στο χρόνο και της συνέπειας να αποτελέσει στο μέλλον θεσμικό γεγονός της πόλης.

Το αντάμωμα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Εκπρόσωπος από το σύλλογο για το Αντάμωμα ως υπεύθυνος της δράσης είναι ο πρόεδρος των Αργοναυτών, Λαβασάς Αθανάσιος (690 964 4322)

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                Η Γραμματέας
Λαβασάς Π. Αθανάσιος                    Σαββίδου Σ. Λένα

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου-μαύρου θεάτρου «ο Φεγγαροσκεπαστής» του Eric Puybaret, σε διπλή παράσταση, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 11.30 και στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής» (Τριπόλεως και Χηλής 12-Καλαμαριά, τηλ. 231331 4581).

Το ποιητικό παραμύθι για την φιλία και την αλληλεγγύη διασκεύασαν σε ελεύθερη και απολαυστική απόδοση ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Σακατζής και η εκπαιδευτικός, υπεύθυνη της παιδικής σκηνής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών ν. Κιλκίς, Θεοδοσία Σβολάκη ενώ τους συντελεστές της παράστασης αποτελούν μέλη της Εταιρίας, εμψυχωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Κιλκίς.

Η παράσταση βασισμένη στις τεχνικές του κουκλοθέατρου και του Μαύρου θεάτρου γεμάτη με χρώματα μουσική και μαγεία, παρουσιάστηκε ήδη στο Κιλκίς και στην Θέρμη με επιτυχία και προσκαλεί το κοινό να ακολουθήσει τον «Φεγγαροσκεπαστή» στο ταξίδι του στην Καλαμαριά.

 

Οι συντελεστές:

Σενάριο σε ελεύθερη διασκευή: (από το ομώνυμο παραμύθι του Eric Puybaret) Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σακατζής και Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου

Κούκλες: Virginja Davtcheva

Σκηνικά: Virginja Davtcheva και Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου

Μουσική: Νατάσα Καββαδία

Στίχοι τραγουδιών: Νατάσα Καββαδία και Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου

Ήχοι και φώτα: Δέσποινα Μαραγκουδάκη και Θεόφιλος Γουλτίδης

Παίζουν: Θεόφιλος Γουλτίδης (Γέρο-Ναπολέων) Φωτιάδου Ξένια, Τσουβελεκίδου Ιωάννα και Κουλίδου Τζένη (Τα 3 Συννεφάκια και οι Σαπουνόφουσκες), Παρέσσα Πολυχρονίδου (Τιμολέων), Φανή Δημητριάδου (Α΄ Αστρονόμος), Κώστας Ραμπίδης (Β΄ Αστρονόμος, Αρίστος), Καλλιόπη Μητσακάκη (Λέανδρος), Γεωργία Λιλίτσα (Δάφνη), Δέσποινα Μαραγκουδάκη (Πολυχρόνης), Στέλλα Δουδούμη (Ερρίκος), Ιωαννίδης Χρήστος (Τζίμης), Φωφώ Μπάπκα, (Μαργαρίτα) Ελισάβετ Γεωργιάδου (Χλόη)

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ευρώ

ΘΕΑΤΡΟ «ΟΔΟΥ ΧΗΛΗΣ» (Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου: 6974 099 819)

Η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς μας καλούν στην υπέροχη παράσταση της Ομάδας “Πειραματική Σκηνή” του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας “Δούλες” του Ζενέ, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 8.30μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Ένα από τα πιο γνωστά έργα της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας σύγχρονης δραματουργίας, ένα έργο του μεγάλου δάσκαλου και πρωτοποριακού ανθρώπου του θεάτρου, του Ζαν Ζενέ, ένα έργο που έρχεται να μας συγκλονίσει μέσα στην ανησυχητική ησυχία μας, μια παράσταση καθηλωτική από την αρχή μέχρι το τέλος της, με τη σκηνοθετική υπογραφή του σκηνοθέτη και φίλου του Κιλκίς, Κωστή Αποστολίδη.

Με έμπνευση ένα πραγματικό περιστατικό στο Παρίσι του 1933, (δυο αδελφές υπηρέτριες δολοφονούν με άγριο τρόπο την κυρία τους), ο Ζενέ γράφει τις «Δούλες». Έργο πολυπρισματικό-για άλλους η πρώτη ταξική κραυγή στο θέατρο, για άλλους η εφιαλτικότερη αναζήτηση του ανθρώπινου βυθού- δίνει μέσα από το θέατρο του παραλόγου όχι απαντήσεις αλλά ερωτήματα, που ίσως οι απαντήσεις τους θα ήταν δυσανάλογες μ’ αυτά.

Μπορεί η ανυπαρξία προσωπικής ζωής να σε οδηγήσει στο έγκλημα; Μπορεί το να γίνεις «φόνισσα» να είναι προτιμότερο από το να είσαι «υπηρέτρια»; Μπορεί να μεταμορφώνεσαι από δούλα σε κυρία κι από Κλερ σε Σολάνς; Μπορείς να είσαι και εσύ και η άλλη; Μπορείς ν’ αγαπάς και να μισείς ταυτόχρονα; Να ονειρεύεσαι επιλέγοντας τελικά τον εφιάλτη;

Αυτό το παιχνίδι έστησε με τις «Δούλες» του ο Ζαν Ζενέ, έναν συναρπαστικό λαβύρινθο, εξοντωτικό για όσους θα καταπιάνονταν μαζί του.

Ο Κώστας Αποστολίδης, σκηνοθέτης της παράστασης και βαθύς γνώστης του γαλλικού θεάτρου μεταμόρφωσε τις ηθοποιούς του σε ζώντα πρόσωπα, πάσχοντα πάνω στη σκηνή, επιμένοντας σε λεπτομέρειες καθοριστικές για το σύνολο, ισορροπώντας ανάμεσα στην υπερβολή και τον αυτοέλεγχο.

Το έργο συνοδεύεται επί σκηνής από πρωτότυπη ζωντανή μουσική του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη και του Λάζαρου Μπίντση ( πιάνο: Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Sound e"ects and ambient performance: Λάζαρος Μπίντσης).

Η ομάδα “Πειραματική Σκηνή” του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας σας περιμένει να την απολαύσετε, να ΨΥΧΑγωγηθείτε και να γίνετε κοινωνοί μιας απίστευτης μυσταγωγίας.

Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της Τέχνης από Τετάρτη έως Παρασκευή 4-8 το απόγευμα

Εισιτήρια κοινού: 8 ευρώ

Μαθητικό-Φοιτητικό: 5 ευρώ

Εκθεσης ζωγραφικής στην “ΤΕΧΝΗ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη μας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής της γνωστής εικαστικού Καίτης Σταυρούδη τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 7μμ, στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Τίτλος της έκθεσης “ΜΝΗΜΕΣ” και περιλαμβάνει κυρίως έργα από τις τελευταίες δουλειές της σημαντικής εικαστικού αλλά και έργα που δεν έχουν εκτεθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Γενικότερα η καλλιτεχνική δημιουργία της Καίτης Σταυρούδη περιλαμβάνει υδατογραφίες και ακρυλικά στα οποία πολλές φορές παρεμβάλονται νέα υλικά δίνοντας μια ανάγλυφη μορφή στα έργα της.

Η Καίτη Σταυρούδη, έχοντας πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις στους χώρους της Τέχνης, είναι αγαπημένη και γνώριμη και αυτό καθιστά την συγκεκριμένη έκθεση ιδιαιτέρως σημαντική για την πόλη του Κιλκίς.

Πάνε τρία χρόνια τώρα που έχει “φύγει” από κοντά μας, αλλά η Καίτη Σταυρούδη θα υπάρχει πάντα στη μνήμη μας ως η εικαστικός του μπλε της θάλασσας του Αιγαίου, του φωτός, των εικόνων του ουρανού και των συνθέσεων που καταδεικνύουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 5 έως τις 25 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά 5:00-8:00 μ.μ.

Σελίδα 1 από 16
We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree