Δυναμικό ξεκίνημα Παύλου Τονικίδη

"Πορευόμαστε με ενότητα και σεβασμό, χωρίς αντιπάλους και διαχωρισμούς"

Την αποχή από κάθε ενέργεια που καλλιεργεί το διχασμό και την κατάργηση της λέξης «αντίπαλος» από το πολιτικό του λεξιλόγιο, διεμήνυσε από την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του «Θεάτρου», χωρητικότητας 800 και πλέον ατόμων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ», την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού και μπροστά σε ένα ανεπανάληπτο, ογκώδες και πρωτίστως θερμό κοινό εκατοντάδων συμπολιτών μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του και επανέλαβε την ιδρυτική αποστολή της παράταξης: Τη δημιουργία ενός Δήμου «που θα μας κάνει όλους περήφανους γι’ αυτόν!

Ενός δήμου που θα ανταποκρίνεται στα όνειρα, τους πόθους, την ιστορία και τους αγώνες των κατοίκων του Κιλκίς και θα αποτελεί πρότυπο στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και θα τα επιστρέφει στους δημότες σε μορφή κοινωνικών υπηρεσιών, σε υποδομές, σε έργα προστασίας περιβάλλοντος, σε δράσεις άμβλυνσης ανισοτήτων και ανάδειξης του πολιτισμού και της ιστορίας μας».

Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής ηθικής που διέπει την παράταξή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κατέστησε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο «Δήμος ΑΞΙΩΝ» θα πορευτεί αποκλειστικά και μόνο με ενότητα, σεβασμό και διάθεση συνεργασίας, χωρίς να βλέπει αντιπάλους και χωρίς να συμμετέχει σε μικροπολιτικές.

Τον κ. Τονικίδη προλόγισαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορμπίδης και ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ανέστης Καρανικόλας.

Αμφότεροι στάθηκαν στην χαρισματική του προσωπικότητα, εξαίροντας την αποτελεσματικότητα, το δυναμισμό και την προσήλωση και επιμονή του στην παραγωγή έργου, προς όφελος των συμπολιτών και του τόπου του.

Ο κ. Ζορμπίδης με καταγωγή από τη Νέα Σάντα και πρ. Αντιδήμαρχος Θεσ/νικης, δήλωσε πεπεισμένος ότι με Δήμαρχο Κιλκίς τον Π. Τονικίδη, όλη η περιοχή του δήμου μας μπορεί να αλλάξει φυσιογνωμία. Ο Π. Τονικίδης, όπως τόνισε, διαθέτει και τα δύο εκείνα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε Δήμαρχος. Τη γνώση για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την ικανότητα να λειτουργεί με φαντασία.

Από την πλευρά του, ο κ. Καρανικόλας αναφέρθηκε στη διαρκή δημόσια παρουσία του και στις ρηξικέλευθες προτάσεις και δράσεις του, που όπως προσέθεσε, «μας προετοιμάζουν με αισιοδοξία και σιγουριά για μια νέα εποχή καινοτομίας και ανατροπών».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος Κουτρής και με την ανακοίνωση των πρώτων 35 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, παλιών αλλά και πολλών νέων, που διακρίνονται για το ήθος, τις ικανότητες και την όρεξή τους για προσφορά.

Το παρών έδωσαν φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αναστάσιος Τζίγκας, υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς, πρόεδροι εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επιχειρηματίες, κ.α.

 

Οι πρώτοι 35 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ανδριανάκη Κυριακή, δικηγόρος

Ανθρακίδης Θεμιστοκλής, δικηγόρος

Βασιλειάδης Πολύκαρπος, οικονομολόγος

Γιαρήμαγας Νικόλαος, επιχειρηματίας

Γραμματικόπουλος Αθανάσιος, δικηγόρος

Δημητρίου Δημήτριος, στέλεχος Εθνικής Τράπεζας

Ευθυμίου Κωνσταντίνος, ελ. επαγγελματίας

Ζαβρακίδης Γεώργιος, ελ. επαγγελματίας

Ζώτος Κωνσταντίνος, ασφαλιστικός πράκτορας

Ηλιάδης Γεώργιος, Διευθυντής Επιμελητήριου Κιλκίς

Καϊσίδης Γεώργιος, χειρουργός

Καλτσίδης Παναγιώτης, ελ. επαγγελματίας

Καραμπίδης Βασίλειος, ελ. επαγγελματίας

Κοκοβίδης Κυριάκος, αστυνομικός

Κοντοειδή Μαρίνα, στέλεχος επιχείρησης

Λαζαρίδης Κοραής, οδοντίατρος

Λασκάκης Αντώνης, στέλεχος εταιρίας

Μισαηλίδης Φίλιππας, καθηγητής φυσικής αγωγής

Μουρατίδης Θεόφιλος, γεωργοκτηνοτρόφος

Μπουδούρης Γεώργιος, επιχειρηματίας

Παζαρτζικλής Λάζαρος, ελ. επαγγελματίας

Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ηλεκτρολόγος μηχανικός

Παπαδόπουλος Ευθύμιος, ηλεκτρολόγος μηχανικός

Παπαδοπούλου Θεοδώρα, δικηγόρος

Παπακώστας Κωνσταντίνος, υπάλληλος ΕΦΚΑ Κιλκίς

Σαββίδης Αναστάσιος, συνταξιούχος

Σαπλατέρα Βάσω, ελ. επαγγελματίας

Σελαματζίδης Αναστάσιος, συνταξιούχος

Σιότσου Μαρία, ιδ. υπάλληλος

Στανημερόπουλος Νικόλαος, πολιτικός μηχανικός

Τατίδης Νικόλαος, μηχανολόγος μηχανικός

Τζεβελέκη Μαίρη, ιδ. υπάλληλος

Τοπαλίδης Δημήτριος, ιδ. υπάλληλος

Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος, λογιστής

Χαραλαμπίδου Χριστίνα, δικηγόρος

 

ton pita2

 

Η ομιλία του Π. Τονικίδη

“Φίλες και φίλοι, αγαπητοί προσκεκλημένοι.

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε μαζί ξανά την ευημερία και την ανάπτυξη για τον Δήμο Κιλκίς.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς που ήρθατε σήμερα εδώ.

Σας ευχαριστώ που αποδεικνύετε με την παρουσία σας τη στήριξή σας στη δημοτική παράταξη « Δήμος Αξιών» για μια ακόμη φορά.

Σας ευχαριστώ που μας δίνετε τη δύναμη να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας, για τα παιδιά μας, για όλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, όλους όσους συμπαραστέκονται στον αγώνα μας, εδώ και χρόνια, αλλά δεν μπόρεσαν να είναι σήμερα εδώ για να ζήσουν μαζί μας αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης.

 

Η αποστολή μας, Το Όραμά μας και οι Αξίες μας

Αγαπητοί συνδημότες

Από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε η Δημοτική μας παράταξη, όλοι μαζί, χωρίς καμία αντίρρηση συμφωνήσαμε σε μια και μοναδική αποστολή!

Να διεκδικήσουμε, να οργανώσουμε και να χτίσουμε ένα Δήμο που θα ανταποκρίνεται στα όνειρα, τους πόθους, την ιστορία και τους αγώνες των κατοίκων του Κιλκίς.

Ένα Δήμο που κάθε του σκέψη και κάθε του δράση θα έχει ως γνώμονα:

Την Τοπική Ανάπτυξη

Την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Την προώθηση της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού

Την τόνωση της απασχόλησης

Την ισότητα όλων των δημοτών

Την ενίσχυση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας

Την τόνωση του τουρισμού

Την προστασία του περιβάλλοντος

Τις σωστές λειτουργίες των υπηρεσιών του δήμου για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε η Δημοτική μας παράταξη, όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη συμφωνήσαμε σε ένα κοινό όραμα:

«Να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο στα Ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Ένα Δήμο φιλικό, συμμετοχικό, ανθρώπινο, καινοτόμο, που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και θα τα επιστρέφει στους δημότες σε μορφή κοινωνικών υπηρεσιών, σε υποδομές, σε έργα προστασίας περιβάλλοντος, σε δράσεις άμβλυνσης ανισοτήτων και ανάδειξης του πολιτισμού και της ιστορίας μας».

Συμφωνήσαμε μαζί σε μια κοινή χάρτα αξιών με πρώτη και βασική αξία το ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Μόνον, όταν σέβεσαι θα σε σεβαστούν και θα σε στηρίζουν στα δύσκολα.

Το ίδιο κάνετε κι όλοι σας, που μετά από έναν δύσκολο αγώνα το 2014, μας δώσατε κουράγιο να συνεχίσουμε και να αγωνιζόμαστε, για να είμαστε και σήμερα μαζί, εδώ, ξανά στην πρώτη γραμμή, να αγωνισθούμε και να πετύχουμε στους στόχους μας.

Εμείς, ως δημοτική παράταξη, «Δήμος Αξιών», δεν θεωρούμε κανέναν πολίτη του Δήμου αντίπαλό μας. Δεν αποκλείουμε ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας.

Βάζουμε όμως κόκκινες γραμμές σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τους πολλούς προς όφελος των λίγων.

Βάζουμε κόκκινες γραμμές σε όσους τους ενδιαφέρει μόνο η υστεροφημία τους.

Είμαι βέβαιος ότι η νίκη είναι δική μας. Είμαι βέβαιος ότι μαζί θα κάνουμε το όραμά μας πράξη αυτή τη φορά!

 

Η Στρατηγική μας πολιτική

Αγαπητοί συνδημότες,

Ακούμε καθημερινά από συνυποψήφιους Δημάρχους ότι καταγράφουν τις ανάγκες του Δήμου μας, προκειμένου να δομήσουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα.

Εμείς, αγαπητοί μου φίλοι, δεν χρειάζεται να καταγράψουμε τις ανάγκες του Δήμου μας για να σας πούμε ποιες είναι οι προτάσεις μας. Εμείς τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου τις γνωρίζουμε, και μάλιστα, από πρώτο χέρι.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα μπροστά στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, για μια καλύτερη ζωή των συμπολιτών μας.

Από την πρώτη μέρα κιόλας της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης η παράταξή μας, ο «Δήμος Αξιών», βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Ασκήσαμε παραγωγική κριτική στη διοίκηση του Δήμου, ακούσαμε τις ανάγκες των πολιτών μας και δεν διχάσαμε τους συνδημότες μας.

Έχουμε διαυγές σχέδιο για τη Διοίκηση του Δήμου και δεν περιμένουμε τώρα, τη τελευταία στιγμή, να μάθουμε τα προβλήματα του τόπου μας.

Έχουμε καθαρές αρχές κι αξίες με τις οποίες θα πορευτούμε στη Διοίκηση του Δήμου μας.

Θα προχωρήσουμε με διαφάνεια στη Διοίκηση, ώστε να γνωρίζουν οι δημότες μας τα θέματα που τους αφορούν:

Με τη συμμετοχή φορέων και των πολιτών

Με ισότητα και ίδιες ευκαιρίες για όλους

Με ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος προς τους πολίτες του

Με τον εκσυγχρονισμό στις υπηρεσίες του Δήμου, με σύγχρονα εργαλεία, και με μέσα για τη διευκόλυνση των διαδικασιών.

Η δημοτική μας παράταξη έχει σχεδιάσει όλες εκείνες τις αναπτυξιακές προτεραιότητες που μας επιτρέπουν να μεταμορφώσουμε το Δήμο μας.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και που πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας. Δεν έχουμε οράματα γενικά κι αόριστα, αλλά επεξεργασμένα κι εξειδικευμένα, με συγκεκριμένο σχέδιο, που μπορεί να υλοποιηθεί με τις υπάρχουσες δυνατότητες του Δήμου μας.

Έχουμε πρόγραμμα έτοιμο όχι να μείνει στα συρτάρια αλλά να αρχίσει η εφαρμογή του από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκλογής μας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τούτη τη φορά θα κάνουμε μαζί το όραμα μας πράξη.

Μαζί θα γυρίσουμε τη σελίδα της ανάπτυξης του Δήμου μας.

Το σχέδιο για την ανάπτυξη του Δήμου μας προβλέπει:

Το συμμάζεμα των οικονομικών και των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου.

Αν σ’ ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση δεν φροντίσεις τα οικονομικά, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως.

Σήμερα ο Δήμος μας πληρώνει πάνω από 1,5 εκ ευρώ ετησίως μόνο για τις δαπάνες ηλεκτρικής ενέργειας.

Το σχέδιό μας προβλέπει τη μείωση των δαπανών και την αξιοποίηση του ποσού που πλεονάζει σε μορφές παροχής υπηρεσιών, που βελτιώνουν τη ζωή του δημότη.

Το σχέδιό μας θέτει προτεραιότητες στον «Βιώσιμο ενεργειακό σχεδιασμό» και υιοθετεί δράσεις που μειώνουν το κόστος ενέργειας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη.

Σήμερα ο Δήμος εισπράττει τέλη από την αποκομιδή των απορριμμάτων, χωρίς οι υπηρεσίες του Δήμου να είναι ανάλογες προς τους δημότες που τα πληρώνουν. Σκουπίδια, αναξιοποίητος στόλος, κακο- συντηρημένα οχήματα, περιοχές με σοβαρά προβλήματα με τα σκουπίδια, σε όλα αυτά πρέπει και θα μπει τάξη.

 

Το σχέδιο για τη «Διαχείριση απορριμμάτων»:

Περιορίζει το κόστος συγκομιδής

Ενθαρρύνει την ανακύκλωση,

Προστατεύει το περιβάλλον

Και εκσυγχρονίζει το Δήμο μας.

Φίλες και φίλοι,

Στις μέρες μας ο Δήμος διαθέτει αναξιοποίητη ακίνητη περιουσία. Η περιουσία αυτή ανήκει σ’ όλους τους Δημότες και πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελός τους.

Το σχέδιο μας για την ”Αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας” προβλέπει την αύξηση των δημοτικών εσόδων, μέσα από την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, κι όχι μέσα από Δημοτικά χαράτσια που επιβαρύνουν ήδη τους δημότες μας.

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Νιώσαμε όλοι και νιώθουμε ακόμη τα αποτελέσματα της μοναδικής οικονομικής ύφεσης που έπληξε τη χώρα μας. Η κρίση άφησε το αποτύπωμά της σε χιλιάδες συμπολίτες μας. Η ανεργία αυξήθηκε ραγδαία. Οι συνθήκες της οικονομικής εξαθλίωσης για χιλιάδες συμπολίτες μας είναι υπαρκτές. Είναι αρκετοί οι ανασφάλιστοι και οι άστεγοι.

Ο Δήμος μας μέχρι σήμερα λειτούργησε δυστυχώς «ως παρατηρητής» στα παραπάνω φαινόμενα. Η κοινωνική πολιτική της δημοτικής αρχής αρκέσθηκε μόνο στην απάντηση: «δυστυχώς ....δεν μπορούμε». Οι ενέργειες και οι δράσεις της ήταν περιορισμένες.

Το σχέδιο μας για την “Κοινωνική πολιτική και προστασία” καταπολεμά την φτώχεια. Προστατεύει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Φροντίζει τους αδύναμους και τους επαναφέρει στην κανονικότητα.

Για το λόγο αυτό:

Προχωρούμε στη σύσταση Γραφείου Εθελοντισμού, όπου η κάθε εθελόντρια ή εθελοντής θα παρέχει τις υπηρεσίες του στο συνάνθρωπό μας.

Δημιουργούμε εθελοντικές ομάδες από δημότες που θα λειτουργούν ενάντια στην κοινωνική αποξένωση και υπέρ της σύσφιξης των ανθρωπίνων σχέσεων.

Χώροι και πεδία δράσης του εθελοντισμού είναι: Το Περιβάλλον, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, ο Τουρισμός, η Υγεία και γενικότερα η Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Ακόμη:

Στηρίζουμε την οικονομικά ανήμπορη οικογένεια στα θέματα της εκπαίδευσης:

Οργανώνουμε δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα από εθελοντές καθηγητές για μαθητές και υποψήφιους για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές των οποίων οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα στείλουν σε «ιδιαίτερα» ή στο φροντιστήριο.

Φροντίζουμε το αστικό περιβάλλον: (άλση, πλατείες πάρκα, αναπλάσεις…).

Στηρίζουμε όλες τις συλλογικές προσπάθειες που δρουν ευεργετικά για το κοινωνικό σύνολο.

Μαζί θα μετατρέψουμε την ιδέα είδος κι αγαθό κοινωνικό χρήσιμο για τους δημότες μας.

Φίλες και φίλοι

Δέκα χρόνια τώρα έχω τη τιμή να υπηρετώ την ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από τη θέση του Προέδρου του Επαγγελματικού επιμελητηρίου.

Συμμετείχα σε δεκάδες επισκέψεις σε αγορές του εξωτερικού και διαπίστωσα ένα και μόνο πράγμα: «Για να υπάρξει τοπική οικονομική αυτάρκεια απαιτείται αγαστή και δίκαιη σχέση με το « ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ».

Το σχέδιο “Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας” συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του τόπου μας.

Κάνει το Δήμο μας συνεργάτη και όχι εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα.

Δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί η μαραμένη Βιομηχανική μας περιοχή

Ενισχύει την τουριστική ανάπτυξη, αναβαθμίζει την τοπική επιχειρηματικότητα και μειώνει την τοπική ανεργία.

Το μεγάλο μας στοίχημα είναι: Δουλειές για όλους!

Δεν μπορεί και δεν πρέπει ο Δήμος να έχει μόνο απαιτήσεις από τους δημότες, αλλά και να δημιουργεί προϋποθέσεις για να αναπτυχθούν οι δημότες του!

 

Ο Πολιτικός Ανταγωνισμός και η πολιτική ηθική της παράταξης

Αγαπητοί συνδημότες,

Ο αγώνας μας είναι μεγάλος και ήδη ξεκίνησε. Είναι ένας αγώνας του οποίου η κατάληξη θα προσδιορίσει το μέλλον και την πορεία του τόπου μας.

Αρκετοί από τους συνδημότες μας έθεσαν και θα θέσουν τον εαυτό τους στις υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άλλοι είναι μαζί μας, άλλοι όμως όχι. Είναι όμως όλοι τους Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Εμείς, ως δημοτική παράταξη «Δήμος Αξιών», θα είμαστε οι πρώτοι που θα σεβαστούμε τους συμπολίτες μας, ανεξάρτητα σε ποια δημοτική παράταξη ανήκουν.

Στον αγώνα για το μέλλον του Δήμου Κιλκίς θα πρωτοπορήσουμε για μια ακόμη φορά, καταργώντας από το λεξιλόγιο μας τη λέξη « ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ».

Αλλά κι όταν θα μας δοθεί η εντολή να διοικήσουμε το Δήμο, θα ακούσουμε, θα συζητήσουμε και θα δεχθούμε προτάσεις και ιδέες κι από εκείνους που δεν έχουν συμπορευτεί μαζί μας.

Θέλουμε όλους τους πολίτες μαζί μας. Δεν τους θέλουμε χωρισμένους σε στρατόπεδα. Δεν κάνουμε τους διαχωρισμούς που κάνουν άλλοι. Κι είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Η πολιτική μας ηθική και η πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια μας οδηγούν σε μια και μόνο σκέψη:

«Όλοι μαζί για την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας».

Σήμερα δώσαμε εδώ ένα μικρό στίγμα των προτάσεων μας. Παρουσιάσαμε το σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου μας.

Σήμερα, εδώ, με την παρουσία σας δώσατε το στίγμα της ανυπομονησίας για αλλαγή.

Σήμερα εδώ μαζί σας, ως Παύλος Τονικίδης και ως Δημοτική Παράταξη «Δήμος αξιών” δίνω μια υπόσχεση!

Εγώ ο δικός σας για τους πιο πολλούς Παύλος, εμείς οι δικοί σας άνθρωποι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τηρήσουμε τη μια και μοναδική μας υπόσχεση:

«Να δημιουργήσουμε ένα Δήμο, που θα μας κάνει περήφανους γι’ αυτόν».

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό μας αγώνα.

Ελάτε να παλέψουμε για να κερδίσουμε, όχι μόνο τις εκλογές, αλλά και τις καρδιές εκείνων, που δεν θα μας στηρίξουν.

Ελάτε να δείξουμε μαζί σ’ όλη την Ελλάδα ότι η μικροπολιτική, το μίσος, ο διαχωρισμός, ο διχασμός δεν έχει θέση στο Κιλκίς.

Ελάτε μαζί να δείξουμε ότι, όταν υπάρχει πάθος, όρεξη και αγάπη για δουλειά, υπάρχει και το αποτέλεσμα!

Μαζί θα κάνουμε τον Δήμο Κιλκίς – δήμο πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ!”

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree