16 Απριλίου, 2024

Εντυπωσίασαν Αλέρου και Νάνος στην Κύπρο,στη διεθνή συνάντηση στίβου Παίδων-κορασίδων

Επτά μετάλλια η συγκομιδή των τεσσάρων αθλητών του Κιλκίς

Με πέντε μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι δύο πρωταθλητές του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που αγωνίστηκαν με την Εθνική μας ομάδα στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδας- Κύπρου, που διεξήχθησαν  το διήμερο 24-25 Ιουλίου με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας έως 18 ετών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Οι δύο αθλητές του ΓΑΣΚ, στον πρώτο τους διεθνή αγώνα, πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στα ατομικά αγωνίσματα όσο και στις σκυταλοδρομίες όπου συμμετείχαν, δικαιώνοντας απόλυτα την επιλογή τους στο εθνικό μας συγκρότημα.

Ο Αλέξανδρος Αλέρου κατέκτησε την 1η θέση στα 800 μ με 1’59”03 και την 3η στα 400 μ με 50”64, ενώ ήταν 1ος και στη σκυταλοδρομία 4Χ400 αγωνιζόμενος ως τρίτος αθλητής με την εθνική μας ομάδα με 3’26”00.

Ο Ανέστης Νάνος ήταν 2ος στα 100 μ με επίδοση 11’28 και 1ος με τη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ με 41”85 (μια ανάσα από το Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων).

Στην Ελληνική αποστολή μετείχαν δύο ακόμη αθλητές από το Κιλκίς οι οποίοι επίσης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας δύο μετάλλια. Η Μαρία Τοπούζη που ήταν 1η νικήτρια στην σφυροβολία με 59.00 μ και ο Δημήτρης  Παυλίδης 2ος στη δισκοβολία με 47,04 μ και οι δύο αθλητές του Αίαντα Κιλκίς. Επίσης συνοδός προπονητής με την Εθνική μας ομάδα ήταν ο προπονητής του Αίαντα Χάρης Μηναρετζής.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συγχαίρει τους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από το Κιλκίς,  όπως και όλη την εθνική μας ομάδα για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας